Polestar 2 är nu live

Här kan du läsa nyheter kring Polestar och Polestar Club Sweden
Användarvisningsbild
Sebastian
Redaktionen
Inlägg: 89
Blev medlem: tor 28 feb 2019, 21:44

Polestar 2 är nu live

Inlägg av Sebastian » tor 28 feb 2019, 22:10

Polestar valde inför releasen av Polestar 2 att visa den online. Endast en liten skara åskådare fanns på plats. Presentation var rätt avskalad, man gick inte in mycket på detaljer. Dom berättade i och för sig att den ska gå 500km och ha 408hp, 660Nm. 0-100 gör den på 4,7 sekunder. Något som jag saknade var hur service av bilarna kommer gå till, kommer abonnemang för att uppdatera mjukvaran att ingå eller kostar surfen, dom nämnde att dom samarbetar med företag för att man ska kunna ladda, men vilka? Kände att jag hade fler frågor efter presentationen än före, men det kanske också var meningen. Hur som helst så kan ni skåda lite bilder från presentationen här nedan.
För att se ännu fler bilder så ber jag er ta en titt på våran Instagram som vi uppdaterar med nya media mer frekvent än hemsidan. Inom kort ska vi dock uppdatera vårat Galleri.
instagram.com/polestarclubsweden/
Nu till den eviga frågan, av det du har sett, föredrar du en Polestar 2 framför en Tesla Model 3? Berätta gärna i kommentarerna hur du tänker kring dessa bilar och varför du föredrar den ena framför den andra.

Länk till artikel: https://polestarclubsweden.se/2019/02/2 ... r-nu-live/
Polestar Club Sweden
Redaktör & Skribent